sunnuntai 6. toukokuuta 2012

oot nuori ja rauhaton sydän

Meijän netti on rikki. En oo päässy oikee hirveesti koneelle eikä muutenkaa oikee kiinnosta istuu koneella ku voi tehä kaikkee muutaki. Koskakohan oon viimeks kirjotellu tänne? Varmaa yli kuukaus sitte... No en nyt muista kaikkee mitä on tapahtunu, mut meillä oli kilpasarjan SM-kisat Valkeakoskella huhtikuussa ja hyvin meni! Eilen oli Mäntsälän voimistelijoiden kevätnäytös ja meil on kyl niin paras esitysohjelma et kaikki vaa repes katsomossa ku tultii lavalle... hehe

Koulussa menee hyvin, itseasiassa tosi hyvin. Oon saanu hyviä numeroita ja lukion ensimmäisen vuoden kurssivalinnatki on jo tehty! Enää kaks koetta ja peruskoulua on enää jäljellä jotain vähä yli kolme viikkoa...aika menee niin nopeesti. Ysienjuhlamekko on jo valittu, mut kengät pitäis vielä käydä ostamassa. Päättäreihin ostan sit ihan uuden mekon :)

Mietittii eilen Jannin kanssa et kui paljo kivempi tästä tulevast kesästä tulee verrattuna viime kesää. Meil on jo paljo suunnitelmia tulevalle kesälle! Grillausta, matkustelua ja kaikkee kivaa :) Odotan innolla!

Tänää oon heränny joskus puol kaheksan aikaa, koska mentii Jannin kaa hot yogaan 8.15
Oli mukavaa pitkästä aikaa :) Kohta alan lukemaa tiistaiseen maantiedon kokeeseen ja pomppimaa trampalle.

-martsa-

4 kommenttia:

  1. ihana blogi sulla ! (:

    jos haluut nii voit käyä kattoo meiänki blogin ! (:
    ja lukijaks saa liittyy !

    http://jeminaandcarita.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. kiitoskiitos :) juu, meenki tästä kattoo :)

    VastaaPoista